Połaczenie Resident evil z Left 4 Dead
Administrator
- Dobrze myślałem że na piętrze będzie coś do roboty. Carlos odbezpieczył magnum i ruszył szukać schodów i ewentualnie przeciwnika.
Administrator
- Oż w morde. Carlos skoczył w lewo przeturlał się i akurat wpadł do innego pomieszczenia.
Administrator
Szybki obrót w stronę wrogów i każdemu posłanie na dzieńdobry po 2 strzały z desert eagle i skok za jakąś mało wybredną szafę.
--Tak masz racje, całkiem jak w Raccon-- Trzymająć w obu rękach Colta John strzela w głowę pierwszemu z napastników, następnie robiąc przewrót w lewo strzela w korpus nastepnemu.
Ostatnio edytowany przez arikar (2010-02-28 19:33:58)
John podchodzi do cleanersów i zaczyna ich przeszukiwać bardzo dokładnie.
Administrator
- Niewiem jak ty ale ja się pakuje na piętro. Carlos przeładował magnum i ruszył schodami na górę.
John chowa do kieszeni granat a do colta podwiesza pod lufę na specjalnym mocowaniu celownik laserowy asalut raifla przewesza przez ramię i zapiernicza za Carlosem na górę.
John delikatnie wychyla się zza rogu, --O kurwa ale ich wiela-- mruknął do Carlosa lewą ręką wydobył granat z kieszeni kurtki --A teraz mi się nie wychylaj dobra-- Mężczyzna kciukiem wyciąga z granatu zawleczkę w prawej ręce trzyma przygotowanego Scorpiona, szybkim ruchem wynurza się dosłownie na chwilkę zza rogu po czym puszcza serje z scorpiona i rzuca w sam środek bandy odbezpieczony granat, po czym równie szybko chowa się za rogiem.